marți, 17 mai 2016

Noua colectie de sandale Hippie Gladiator, o explozie de culoare, franjuri, ciucuri si ... buna dispozitie!

Sandale dama Hippie Gladiator dePurtat – o explozie de culoare, franjuri, ciucuri si … buna dispozitie in noua colectie depurtat!


Anul acesta magazinul dePurtat m-a surprins  in stil WOW cu o colectie de sandale dama fara toc in stil hippie gladiator care te lasa pur si simplu cu gura cascata, singurul lucru pe care mi l-am dorit in secunda urmatoare a fost sa dau repede un click si sa vad daca as putea sa mai gasesc si eu o pereche potrivita!Un amestec foarte chic al stilului gladiator cu cel hippie, cu multe barete, franjuri, flori, Pom Pom  si printuri etno in culori vesele, pline de viata se revarsa intr-o explozie de buna dispozitie in aceasta colectie de sandale uimitoare care te invita la o portie zdravana de … viata si iti fac pofta de joaca la maxim! Cel putin mie…

Sandale Dama Hippie Gladiator Hores cu barete, franjuri si ciucuri Pom Pom


Modelele de Sandalele Hores le puteti comanda online in variatii de culori foarte atractive: rosii, verzi, albastre sau roz, oricare varianta alegeti e la fel de chic, combinata cu o pereche de jeans pantaloni scurti sau boyfriend, o fusta mini sau o rochita hippie! Vezi oferta de pret si toate modelele din magazinul Depurtat.

Noua colectie de sandale Hippie Gladiator, o explozie de culoare, franjuri, ciucuri si ... buna dispozitie!

Sandale dama fara toc Hippie Gladiator cu 3 barete etno, franjuri si catarama Lason

Sunt realizate din material textil cu tesatura in stil etnic, trei barete din care doua sunt din impletitura din piele eco si una cu catarama. Le poti achizitiona fie la lungime peste glezna fie la lungime Gladiator pana aproape de genunchi. Pretul este extrem de accesibil si le poti comanda online, vezi intreaga colectie de sandale cu franjuri Lason din magazinul Depurtat.

Sandale dama cu toc si ciucuri Bej, Negre sau Mov Haba

Pentru cele dintre noi care prefera tocuri, noua colectie de sandale dama dePurtat 2016 are modele la fel de interesante si de WOW care dau farmec oricarei tinute in care le purtam! Iata modelele de sandale care ne-au dat gata … dar tu poti sa vezi toata colectia de sandale Depurtat in magazinul online!

Noua colectie de sandale Hippie Gladiator, o explozie de culoare, franjuri, ciucuri si ... buna dispozitie!

Tu ce stil de sandale ai ales, cu tocuri sau fara tocuri?


Noua colectie de sandale Hippie Gladiator, o explozie de culoare, franjuri, ciucuri si ... buna dispozitie! - Detalii si pret

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu